22.05.2018

Rozwiązania Auto-ID dla branży KEP

VITRONIC sponsoruje Polski Kongres Logistyczny 2018

Kędzierzyn-Koźle, 19 kwietnia 2018 – VITRONIC Machine Vision Polska Sp. z o.o., został sponsorem Polskiego Kongresu Logistycznego LOGISTICS 2018, który odbędzie się w dniach 23-25 maja w Poznaniu.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska nr 48 w celu zaponania się z naszą ofertą rozwiązań AUTO-ID przeznaczonych do branży KEP (przesyłek kurierskich, ekspresowych i paczkowych).

Kongres łączy sesje plenarne i warsztaty z wystawą, a tym samym stanowi cenną platformę transferu wiedzy na wszystkie główne tematy związane z cyfrowymi łańcuchami dostaw.

Big data odgrywa coraz większą role w branży logistyki paczek. Jedynym sposobem na uproszczenie złożonych procesów i zwiększenie ich przejrzystości jest uzyskanie w całości danych istotnych dla procesu. Automatyczne rozwiązania przeznaczone do identyfikacji i przechwytywania danych o przesyłkach są kluczowe w tym obszarze i nie tylko zwiększają przepustowość, ale również służą jako inteligentne elementy cyfrowego łańcucha dostaw.

Rozwiązania Auto-ID firmy VITRONIC przechwytują niezbędne dane, aby uzyskać kompleksową digitalizację i wzajemne połączenia w całym łańcuchu dostaw i udostępniać te dane za pomocą inteligentnego oprogramowania. Dla różnych zastosowań w branży KEP VITRONIC oferuje szeroką gamę produktów, które automatycznie przechwytują, archiwizują i analizują dane, od listów i paczek do palet.

O Vitronic

Spółka VITRONIC Machine Vision Polska Sp. z o.o. została założona w marcu 2017 roku. Siedziba główna VITRONIC Dr.-Ing. Stein Bildverarbeitungs-systeme GmbH znajduje się w Wiesbaden w Niemczech.

VITRONIC jest światowym liderem w zakresie systemów przetwarzania obrazu. Przedsiębiorstwo zarządzane przez właściciela opracowuje innowacyjne produkty i niestandardowe rozwiązania w rozwijających się branżach automatyki przemysłowej, automatyzacji logistyki i technice ruchu drogowego. Dzięki ponad 30-letniemu doświadczeniu VITRONIC oferuje unikalną ofertę systemów i oprogramowania do kontroli jakości obrazu, identyfikacji, monitorowania ruchu i pobierania opłat.

W centrach logistycznych i na lotniskach cargo na całym świecie rozwiązania Auto-ID firmy VITRONIC zapewniają skuteczne przechwytywanie i integrację danych z przesyłek oraz zapewniają przejrzysty przepływ towarów.

Odkąd powstała w 1984 roku, firma VITRONIC stale rozwija się i jest obecnie reprezentowana przez ponad 900 pracowników na czterech kontynentach. W 2016 roku grupa VITRONIC wygenerowała łączne przychody w wysokości 148 milionów euro.

Contact:
Birgit Löschner